LTO Nederland ondersteunt de oproep voor een Nationaal Landbouwdebat

LTO Nederland ondersteunt de oproep van dagblad Trouw voor een Nationaal Landbouwdebat over de Staat van de Boer.

Dagblad Trouw is dinsdag 19 juni gestart met een reeks artikelen genaamd De Staat van de Boer. De eerste editie is een uitkomst van een online-vragenlijst waar 2287 boeren op hebben gereageerd. LTO Nederland complimenteert Trouw met dit initiatief dat moet leiden tot een Nationaal Landbouwdebat en ondersteunt de aanzet hier toe omdat LTO Nederland van mening is dat dit debat gevoerd moet worden. Dit omdat de Nederlandse landbouw sterk is.
 LTO Nederland ondersteunt de oproep voor een Nationaal Landbouwdebat (lto.nl)

LTO Nederland ondersteunt de oproep van dagblad Trouw voor een Nationaal Landbouwdebat over de Staat van de Boer. Dagblad Trouw is dinsdag 19 juni gestart met een reeks artikelen genaamd De Staat van de Boer. De eerste editie is een uitkomst van een online-vragenlijst waar 2287 boeren op hebben gereageerd. LTO Nederland complimenteert Trouw met dit initiatief dat moet leiden tot een Nationaal Landbouwdebat en ondersteunt de aanzet hier toe omdat LTO Nederland van mening is dat dit debat gevoerd moet worden. Dit omdat de Nederlandse landbouw sterk is.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden landbouw , lto en boer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!