Melkveebedrijven vrijgegeven, vleeskalveren nog geblokkeerd

Als een melkveebedrijf wordt vrijgegeven door de NVWA in het kader van onregelmatigheden in I&R, betekent dit niet automatisch dat de dieren van deze bedrijven op het kalverbedrijf ook hun individuele blokkade kwijtraken.Dat schrijft De Kalverhouder op zijn website, naar aanleiding van onderzoek door LTO.

Nog 246 kalveren geblokkeerd
Volgens de kalverhouder zijn er nog altijd 246 kalveren geblokkeerd op kalverhouderijen. Bijzonder is dat 75 kalveren daarvan afkomstig zijn van melkveebedrijven die alweer zijn vrijgegeven door de NVWA.
 Melkveebedrijven vrijgegeven, vleeskalveren nog geblokkeerd (veeteelt.nl)

Als een melkveebedrijf wordt vrijgegeven door de NVWA in het kader van onregelmatigheden in I&R, betekent dit niet automatisch dat de dieren van deze bedrijven op het kalverbedrijf ook hun individuele blokkade kwijtraken.Dat schrijft De Kalverhouder op zijn website, naar aanleiding van onderzoek door LTO.Nog 246 kalveren geblokkeerdVolgens de kalverhouder zijn er nog altijd 246 kalveren geblokkeerd op kalverhouderijen. Bijzonder is dat 75 kalveren daarvan afkomstig zijn van melkveebedrijven die alweer zijn vrijgegeven door de NVWA.

Grasbaal

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden lto , kalveren , vleeskalveren , onderzoek , dieren , nvwa , melkveebedrijven , melkveebedrijf en blokkade geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!