Onbegrip over verandering Witte de With in Barbarosstraat: 'Turkse piraat mag wel?'

De straatnaam Witte de With verdwijnt definitief uit de buurt Hemelrijken in Eindhoven. In die buurt komt er wel een andere straatnaam, een met een Turks tintje: Barbaros, vernoemd naar een Turkse admiraal en zeerover.

ad.nl/eindhoven/…
Groen1

Kies voor grondgebonden!

Landbouwgrond te koop of te huur. Dagelijks nieuw aanbod met diverse percelen.

Advertentie
Bezoek website

Reacties

+2
Twentsch Land
Wat een ziek gedoe ... elk land heeft een geschiedenis die met hedendaagse begrippen niet altijd florisant zijn....maar omdat nu allemaal te gaan wijzigen is van de zotte. Sinterklaas ook zo'n verhaal...een prachtig mooi kinderfeest ontnemen omdat er wat zijn die bepaalde gedachten ( in een totaal ander tijds besef eeuwenoud ) nu nog in hun hoofd laten afspelen.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!