Op weg naar eerlijk beleid

De afgelopen tijd zijn we geconfronteerd met veel zaken die een erg slechte uitwerking hebben, of kunnen hebben, voor de totale agrarische sector. Een aantal van deze zaken kwamen dankzij goed journalistiek onderzoek van Geesje Rotgers recent aan het licht. In onze zoektocht naar een...
Het bericht Op weg naar eerlijk beleid verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.
 Op weg naar eerlijk beleid (nmv.nu)

De afgelopen tijd zijn we geconfronteerd met veel zaken die een erg slechte uitwerking hebben, of kunnen hebben, voor de totale agrarische sector. Een aantal van deze zaken kwamen dankzij goed journalistiek onderzoek van Geesje Rotgers recent aan het licht. In onze zoektocht naar een... Het bericht Op weg naar eerlijk beleid verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden melkveehouders geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!