'Belgische overname ForFarmers biedt meerwaarde'

AMSTERDAM (AFN) - De aankoop van het Belgische Voeders Algoet door ForFarmers is een goede stap voor het bedrijf uit Lochem, menen analisten van KBC. De overname voegt waarde toe voor de aandeelhouders, stellen de kenners die daarom het koersdoel verhogen van 11,50 euro naar 11,80 euro.
De prijs die ForFarmers betaalt, zeven keer de ebitda van Voeders Algoet of circa...
 'Belgische overname ForFarmers biedt meerwaarde' (beurs.nl)

AMSTERDAM (AFN) - De aankoop van het Belgische Voeders Algoet door ForFarmers is een goede stap voor het bedrijf uit Lochem, menen analisten van KBC. De overname voegt waarde toe voor de aandeelhouders, stellen de kenners die daarom het koersdoel verhogen van 11,50 euro naar 11,80 euro. De prijs die ForFarmers betaalt, zeven keer de ebitda van Voeders Algoet of circa...

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden forfarmers , overname , aankoop en amsterdam geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!