Het ammoniakdossier: op weg naar herstel vertrouwen?

Wat is er nog waar?

Deel dit topic

Reacties

+2
jan.1
Voet bij stuk houden Cees,we zijn al te lang belazerd door LNV.
de hoef
De laatste zin past me wel,
+1
diezel
En tegelijk vandaag zo'n suggestieve kop in De Volkskrant... 😞

Pieter van Geel pakt de landbouw aan om de klimaatdoelen van Parijs te halen, maar ‘het is de vraag of dat met de huidige veestapel wel haalbaar is
volkskrant.nl/mensen/…
@diezel Ja de methaan uitstoot, wat geen enkele schade veroorzaakt, moet omlaag. Duuuuuuuuuuuuus de volgende genocide van koeien staat op stapel. En schiphol/lelystad breid uit , o wat zijn we milieu bewust !!! En jan cees hoe staat LTO hier in ??? En RFC ???
+1
BoerBart
@Detukkeroettwente Jan Cees heeft gewerkt voor RFC en is LTO vakgroep voorzitter geweest.
Hij werkt nog steeds voor de melksector.
Echter de mening van LTO/RFC kan en zal Jan Cees niet geven. In 2018 moet je zuinig zijn op je netwerk.
+8
JanCees
@BoerBart Nou Bart als je het goed dunkt zeg ik er toch iets over. LTO heeft tijdens de presentatie van het ammoniak rapport over de gemankeerde locatie en gegevens van Ammoniakmeetpunt Vredepeel bij monde van Trienke Elshof helder gemaakt dat beleid kan als de cijfers deugen maar als de cijfers niet betrouwbaar zijn het ook niet uitlegbaar is dat er dan forse maatregelen worden genomen. Dus dat lijkt me helder en correct. RFC heeft momenteel nog een kennisachterstand naar ik begrijp wil die via NZO en KLW achtige instrumentarium ook de Nh3 emissie meer onder de loep nemen dus bij RFC is de kennis over Nh3 nog niet actueel maar ik kan me niet voorstellen als bij RFC de kennis wel actueel is dat ze dan een andere lijn kiezen dan LTO.
Mensen in mijn netwerk kennen mij, mijn mening en waar ik voor sta. Sommigen zijn het daarmee eens en sommigen niet dat is zoals het is. Dat zien we op het forum hier ook met enige regelmaat soms is men het met mij eens op een onderwerp en vaak niet. Maar dat hoeft niet te betekenen dat we een mening hoeven te verstoppen.
Transparant, open , naam en rugnummer geen verborgen agenda dan kan er in mijn netwerk veel.
Coen
@JanCees , verborgen en dubbele agenda's zijn schering en inslag 😞

zelfs bij onze belangenbehartigers en verwerkers van primaire producten, daar apert doorheen prikken is slechts weinigen gegeven.
christo
@Coen Lukt dat jou wel?
Coen
@christo , probeer het altijd wel 😄
BoerBart
@JanCees Ik vind jou, Jan Cees, een topper. Ik hoop dat je netwerk je niet in de steek laat.
Een goede leider heeft volgers.
De volgers moeten wel bij kunnen houden.
Wie neemt het voortouw voor de herinplant , van alle doodgegane bomen hier in twente, er staat werkelijk niks meer, allemaal dood door zure regen, methaan, nitraat , amoniak, wirook . kerocine ,

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
9
WEERGAVES
0