Prominenten schrijven brandbrief naar Schouten om melkveehouders in de knel te steunen

Wat hebben zanger Bennie Jolink, Europarlementariër Annie Schreijer-Pierik en Professor Bruil met elkaar te maken? Ze ondertekenden allemaal de 'Open brief aan de Nederlandse samenleving' waarin ze opkomen voor de Nederlandse melkveehouderij en minister Schouten op andere gedachten proberen te brengen. Die besloot 800 boeren boeren in de knel te laten zitten.

Deel dit topic

Reacties

Pluto
Waarom alleen voor de melkveehouders ??? elke sector kent knelgevallen !!!. Kan de actie wel waarderen maar toch????.
+3
puntertje
Bruil, die de bestaande reguliere pachtcontracten op wilde blazen samen met Annie en Bennie. Nou, als dat de redders van de sector moeten worden heb ik er een hard hoofd in.
+1
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @puntertje:
Bruil,
Is sowieso een zichzelf zwaar overschattende persoon.
+1
buorman
Foodlog artikel heeft het over de melkveesector terwijl de '800 knelgevallen' bedoeld worden, en het heeft het over het fosfaatreductieplan waar fosfaatwet word bedoeld.
Iets met klok en klepel.........................

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij en melkveehouders geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0