VIDEO: APK keuring stallen doodsteek voor veel kleine bedrijvenOriginele beschrijving

APK keuring stallen vaak doodsteek voor kleinere bedrijven Merijntje keek vreemd op bij het lezen van de krantenkop “APK keuring voor Brabantse stallen” een ...

Lees meer »

vanwezel

Niet zo gezellig als de veemarkt..

..maar wel net zo effectief! Koemarkt.nl is de online marktplaats voor handel in rundvee.

Advertentie
Bezoek website

Reacties

vanwezel
D66 in Noord Brabant heeft weer eens een onzalig elitair idee.
+1
newholland6640
Die videos heb ik gemist.
Pluto
Het lijkt op het huis van bewaring waarbij de gedetineerde 10 jaar krijgt en na 8 jaar zitten krijgt te horen dat er nieuwe inzichten zijn en betere technieken en daarom krijgt u er nog 10 jaar bij !!!.
+1
puntertje
@Pluto Nou, als je het nieuws een beetje volgt dan is een groot gedeelte van de bevolking daar voor. En het had in ieder geval een recent slachtoffer kunnen voorkomen.
Jansky
Geen goed plan van D66. APK, en dan van een oude stal een nieuwe maken qua eisen.... niet te doen toch. En het hele asbestverhaal is ook nog lang niet afgelopen dus die oude stallen verdwijnen vanzelf.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!