Visconsumptie van Vlaming blijft nagenoeg stabiel

We aten in 2017 thuis gemiddeld 8 kg vis, week- en schaaldieren in België, inclusief verse vis, diepgevroren en verwerkt. Dat is 2% minder dan in 2016. Hierbij valt op dat categorie ‘verse bereidingen’ steeg met 12%, terwijl de verse, diepgevroren en gerookte producten minder gekocht werden. Verse vis werd 4% minder gekocht in volume en was 4% duurder. Buitenshuis aten we dan weer meer vis. Dat blijkt uit cijfers van marktonderzoekbureaus GfK België en iVox in opdracht van VLAM. 
 Visconsumptie van Vlaming blijft nagenoeg stabiel (vilt.be)

We aten in 2017 thuis gemiddeld 8 kg vis, week- en schaaldieren in België, inclusief verse vis, diepgevroren en verwerkt. Dat is 2% minder dan in 2016. Hierbij valt op dat categorie ‘verse bereidingen’ steeg met 12%, terwijl de verse, diepgevroren en gerookte producten minder gekocht werden. Verse vis werd 4% minder gekocht in volume en was 4% duurder. Buitenshuis aten we dan weer meer vis. Dat blijkt uit cijfers van marktonderzoekbureaus GfK België en iVox in opdracht van VLAM. 

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vlam en vis geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!