Milcobel laat kaas rijpen in eeuwenoude kelders

Honderden bollen Brugge Kaas rijpen voortaan in de kelders onder de Sint-Godelieveabdij in het oude Brugse stadscentrum. De bijna vier eeuwen oude, 11.000 vierkante meter grote kloostersite in de Boeveriestraat kwam in 2013 leeg te staan. Met Milcobel heeft het klooster nu zijn eerste huurder beet. De zuivelcoöperatie laat onder de keldergewelven enkele van zijn beste kazen rijpen. “Ik ben ervan overtuigd dat deze omgeving voor nieuwe smaaksensaties zal zorgen”, aldus Filip Vermander van Brugge Kaas. 
 Milcobel laat kaas rijpen in eeuwenoude kelders (vilt.be)

Honderden bollen Brugge Kaas rijpen voortaan in de kelders onder de Sint-Godelieveabdij in het oude Brugse stadscentrum. De bijna vier eeuwen oude, 11.000 vierkante meter grote kloostersite in de Boeveriestraat kwam in 2013 leeg te staan. Met Milcobel heeft het klooster nu zijn eerste huurder beet. De zuivelcoöperatie laat onder de keldergewelven enkele van zijn beste kazen rijpen. “Ik ben ervan overtuigd dat deze omgeving voor nieuwe smaaksensaties zal zorgen”, aldus Filip Vermander van Brugge Kaas. 

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden kaas , milcobel en 2013 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!