Foto's: Focus on Farming: rugopbouw, berijdbaarheid en overpoten

Deelnemende telers van Focus on Farming en medewerkers van proefbedrijf Westmaas bespraken deze week rugopbouw, berijdbaarheid en overpoten. Op het speciale demoveld gingen bedrijfsleider Marcel tramper en Peter Lerink van H-WodKa de discussie aan over de beste opbouw van de rug, het bepalen van het tijdstip dat de grond goed draagvermogen heeft voor zware machines en de praktische aanpak van overpoten, zoals veel telers weer moeten na plaatselijk zeer hevige buien.
Focus on Farming wil meer in de regio komen waar de deelnemers hun bedrijven hebben. daarom zullen de volgende bijeenkomsten in Lelystad en Vredepeel zijn. Ze worden gehouden op 10 en 11 juli. Telers kunnen hun keuze laten bepalen door de locatie of ze kunnen kiezen voor zand- of kleigrond.
Bekijk de foto's en lees meer over Focus on Farming in een gratis proefnummer van het vakblad Akkerwijzer
 Foto's: Focus on Farming: rugopbouw, berijdbaarheid en overpoten (akkerwijzer.nl)

Deelnemende telers van Focus on Farming en medewerkers van proefbedrijf Westmaas bespraken deze week rugopbouw, berijdbaarheid en overpoten. Op het speciale demoveld gingen bedrijfsleider Marcel tramper en Peter Lerink van H-WodKa de discussie aan over de beste opbouw van de rug, het bepalen van het tijdstip dat de grond goed draagvermogen heeft voor zware machines en de praktische aanpak van overpoten, zoals veel telers weer moeten na plaatselijk zeer hevige buien. Focus on Farming wil meer in de regio komen waar de deelnemers hun bedrijven hebben. daarom zullen de volgende bijeenkomsten in Lelystad en Vredepeel zijn. Ze worden gehouden op 10 en 11 juli. Telers kunnen hun keuze laten bepalen door de locatie of ze kunnen kiezen voor zand- of kleigrond. Bekijk de foto's en lees meer over Focus on Farming in een gratis proefnummer van het vakblad Akkerwijzer

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden grond , machines , vredepeel , demoveld en farming geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!