Foto’s: Agria’s afleveren voor tegenvallende prijzen

Akkerbouwer Peter Boer uit Klaaswaal (ZH) heeft deze week zijn eerste aardappelen afgeleverd aan FarmFrites. In de loop van volgende week verwacht hij alles geleverd te hebben. De Agria’s heeft hij vrij geteeld. Dat pakte dit jaar niet heel goed uit. „De prijs is slecht, onder de kostprijs”, vertelt hij. Boer teelt al heel lang een groot deel van zijn aardappelen vrij, maar het lijkt er op dat het de laatste jaren steeds lastiger wordt om gemiddeld goede prijzen te realiseren. „Het aantal slechtere jaren neemt toe.”
 
Lees verder bij de foto's
 Foto’s: Agria’s afleveren voor tegenvallende prijzen (akkerwijzer.nl)

Akkerbouwer Peter Boer uit Klaaswaal (ZH) heeft deze week zijn eerste aardappelen afgeleverd aan FarmFrites. In de loop van volgende week verwacht hij alles geleverd te hebben. De Agria’s heeft hij vrij geteeld. Dat pakte dit jaar niet heel goed uit. „De prijs is slecht, onder de kostprijs”, vertelt hij. Boer teelt al heel lang een groot deel van zijn aardappelen vrij, maar het lijkt er op dat het de laatste jaren steeds lastiger wordt om gemiddeld goede prijzen te realiseren. „Het aantal slechtere jaren neemt toe.”   Lees verder bij de foto's

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden aardappelen , boer en akkerbouwer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!