Illustratie van: Alex Miedema

Marktonderzoek VLOG-voer

Geachte Heer / Mevrouw,

Voor mijn afstudeerwerkstuk ben ik op zoek naar uw mening. Op het moment ben ik een vierde jaars afstudeer student aan de Aeres Hogeschool in Dronten, voorheen de HAS of CAH. Tijdens mijn afstudeerstage bij een mengvloerfabrikant in Duitsland (Bröring) is de vraag naar voren gekomen of er onder melkveehouders in Nederland interesse bestaat op het gebied van mengvoer. Het gaat dan hier vooral om VLOG-voer.

broering.com/

Het geheel is opgedeeld in twee gedeeltes. Het eerste gedeelte betreft enkele vragen omtrent uw bedrijf. Het tweede gedeelte gaat over VLOG-voer en hoe u hierover denkt. De enquête duurt maximaal 5-10 minuten en ik zou het dus zeer waarderen als u even de tijd zou nemen om deze enquête in te vullen.

Met vriendelijke groeten

Wesley Berentsen

survio.com/survey/d/…

Bron

Deel dit topic

Reacties

dewittemotor
Aangezien vorige week bleek, dat de Duitse consument niets meer betaald voor VLOG-produkten, moeten de extra kosten door iemand anders gedragen worden in de keten.
Drie keer raden wie dat is. Wij melkveehouders natuurlijk. Voor VLOG melk wordt aan de deelnemende melkveehouders wel 1 cent extra betaald. Aangezien die ook weer niet uit de markt teruggehaald kan worden, komt die dus op een of andere manier ten laste van het bedrijfsresultaat. Dus minder prestatietoeslag.

Samenvattend ben jij onderzoek aan het doen naar weer een kostprijsverhoging in de melkveehouderij, zonder tegenprestatie
hookwood
@dewittemotor Hoe kom je erbij dat die 1ct die de extra betaald wordt voor VLOG melk niet uit de markt gehaald wordt?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's duitsland , dronten , mengvoer en melkveehouders geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0