Shell ziet geen grond voor eisen Milieudefensie

Den Haag
Dat laat het olie- en gasconcern weten in een reactie op de dreiging met een rechtszaak door Milieudefensie.
Op 4 april kondigde Milieudefensie aan naar de rechter te stappen als Shell zijn beleid niet in lijn brengt met de klimaatdoelen van Parijs. Ook eist de milieuclub dat Shell zijn investeringen in olie en gas afbouwt en in 2050 geen broeikasgassen meer uitstoot. Het bedrijf kreeg acht weken om hierop te reageren en deze termijn verloopt woensdagochtend. Inmiddels hebben 11.500 Nederlanders aangegeven samen met Milieudefensie naar de rechter te willen stappen.
Shell...
 Shell ziet geen grond voor eisen Milieudefensie (nd.nl)

Op 4 april kondigde Milieudefensie aan naar de rechter te stappen als Shell zijn beleid niet in lijn brengt met de klimaatdoelen van Parijs. Ook eist de milieuclub dat Shell zijn investeringen in olie en gas afbouwt en in 2050 geen broeikasgassen meer uitstoot. Het bedrijf kreeg acht weken om hierop te reageren en deze termijn verloopt woensdagochtend. Inmiddels hebben 11.500 Nederlanders aangegeven samen met Milieudefensie naar de rechter te willen stappen. Shell...

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden olie , gas , milieudefensie , grond , uitstoot , shell en parijs geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!