Hippe koffieschillen zijn duurder dan hun bonen

In 2013 proefde culinair journalist Jeroen Thijssen de schil van koffiebonen, afval dat onder de naam cascara een theeachtige drank ramvol cafeïne opleverde. Het bezorgde hem een slapeloze nacht en goede herinneringen. Nu is cascara wereldhandel.
 Hippe koffieschillen zijn duurder dan hun bonen (foodlog.nl)

In 2013 proefde culinair journalist Jeroen Thijssen de schil van koffiebonen, afval dat onder de naam cascara een theeachtige drank ramvol cafeïne opleverde. Het bezorgde hem een slapeloze nacht en goede herinneringen. Nu is cascara wereldhandel.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden jeroen , nacht , bonen , afval en 2013 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!