Ministerie van LNV definitief uit de startblokken

De invulling en financiering van het nieuwe ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) is rond. De opbouw van de nieuwe organisatie is in volle gang en op Prinsjesdag ligt er een zelfstandige LNV-begroting. Bovendien krijgt LNV een tweede Directoraat-Generaal (Natuur, Visserij en Landelijk gebied) en er wordt extra personeel geworven. Bij de splitsing van het voormalige ministerie van Economische Zaken in EZK en LNV is gekozen voor een uniek en innovatief samenwerkingsmodel, waarbij de zelfstandige positie van de ministeries is gegarandeerd, zo melden de ministers Carola Schouten (LNV) en Eric Wiebes (EZK) in een brief aan de Tweede Kamer.
 Ministerie van LNV definitief uit de startblokken (rijksoverheid.nl)

De invulling en financiering van het nieuwe ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) is rond. De opbouw van de nieuwe organisatie is in volle gang en op Prinsjesdag ligt er een zelfstandige LNV-begroting. Bovendien krijgt LNV een tweede Directoraat-Generaal (Natuur, Visserij en Landelijk gebied) en er wordt extra personeel geworven. Bij de splitsing van het voormalige ministerie van Economische Zaken in EZK en LNV is gekozen voor een uniek en innovatief samenwerkingsmodel, waarbij de zelfstandige positie van de ministeries is gegarandeerd, zo melden de ministers Carola Schouten (LNV) en Eric Wiebes (EZK) in een brief aan de Tweede Kamer

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden uniek , landbouw , lnv , natuur , financiering , personeel , tweede kamer en visserij geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!