‘LTO huilt krokodillentranen om knelgevallen’



Originele beschrijving

Er is geen ruimte voor extra fosfaatrechten voor knelgevallen, zegt men. Onzin, zegt Willem Bruil.

Deel dit topic

Reacties

christo
Het zgn. liegen tegen ondernemers? Lto is de campingclub die biodiversiteit en eigeneiwitteelt predikt terwijl ze er niks van snappen waarom de leden gillend weg lopen. Cursus zelfreflectie voor beginners zal misschien de enige redding zijn.
+3
puntertje
Quote Reactie van @christo:
Cursus zelfreflectie

zegt de persoon zonder spiegel......
cornelissen
Met deze man kun je in ieder geval praten, want hoe was het gezegde ook weer: Als het kind een succes is heeft het vele vaders, anders is het een wees.
Overigens vindt ik wel,dat we de derogatie wel in de gaten moeten houden,ik zie niet in waarom we moeten lachen ,als die verloren gaat.
+2
MTSTAMMINGA
Die man snapt er niets van !!!
+6
spotmelker
@MTSTAMMINGA Precies! Ik vraag me af of buiten een handjevol echte knelgevallen er daar juist krokodillentranen gehuild worden. Ik heb ook bijna een derde opgeruimd, vloek een poosje en ga weer door. Al dat gejank lost toch niks op.
+2
cs-agrar
Zijn ook Prechten over, komen vanuit die 10% afroming bij koop.
Waarom zouden andere boeren, en vooral de niet-groeiers, nog meer moeten inleveren? Zij hebben uiteindelijk ook ergens onomkeerbare investeringen gedaan
Rob07
Ben benieuwd hoe de rechtszaken gaan verlopen. Ruud Huirne heeft in ieder geval al een steentje bijgedragen bij de voorstanders van een knelgevallenregeling.

Tekst Ruud Huirne (FD)
Ik zie niet in dat wij destijds goede argumenten hadden om een financieringsaanvraag af te wijzen', zegt Huirne. Want, zo redeneert hij, niemand kon weten welk 'telmoment' doorslaggevend zou zijn voor de fosfaatrechten. Bovendien waren er meerdere mogelijkheden om het mestprobleem aan te pakken. 'De specifieke oplossing via de fosfaatrechten kon niemand voorzien.'
christo
@Rob07 ik heb het maar even geprint.
puntertje
@christo Nog nooit kleine lettertjes gelezen voordat je een handtekening zet zeker?
vremanfarm
Goed te zien dat deze man niet door geleerd heeft
kanniewaarzijn
Kan iemand de tekst hier even plaatsen?
+6
Tobber
Wat maken jullie je toch allemaal druk om die fosfaat onzin. De handel lacht zich rot! Het hele prikbord staat vol met deze zure discussies de laatste tijd. Het is mooi weer, het groeid best, de koeien zijn buiten, beste eerstr snede gewonnen, melkprijs lijkt aan te trekken en als je dan ook nog wat geluk met je gezondheid mag hebben maak je niet zo druk allemaal!
+1
George
@Tobber
Zo positief en dat noemt zich Tobber 😂 😂 😂
+2
Tobber
@George ik wel hoor, doe lekker mijn ding en geniet volop.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's onzin en fosfaatrechten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
14
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN