Zoutreductie is geen probleem van minder, maar van anders

De levensmiddelenindustrie zet fors in op zoutreductie. Dat is niet makkelijk, want recepturen moeten helemaal opnieuw worden uitgevonden. Twee hoogleraren en een diëtist vertellen dat het probleem met zout vooral is dat we anders moeten eten. Zoutreductie wordt dan opeens veel minder belangrijk. Misschien wel onbelangrijk.
 Zoutreductie is geen probleem van minder, maar van anders (foodlog.nl)

De levensmiddelenindustrie zet fors in op zoutreductie. Dat is niet makkelijk, want recepturen moeten helemaal opnieuw worden uitgevonden. Twee hoogleraren en een diëtist vertellen dat het probleem met zout vooral is dat we anders moeten eten. Zoutreductie wordt dan opeens veel minder belangrijk. Misschien wel onbelangrijk.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden zout en eten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!