Illustratie van:

PZ CM 165 - Hangt schuin in transportstand

Ik heb een PZ 165 cyclomaaier. De aanpikbok staat wat schuin. Daardoor hangt de machine in transportstand wat gekanteld achter de tractor. Ik kan het wel wat compenseren met de hefarmen, maar ik wil eigenlijk weten wat de oorzaak zou kunnen zijn. Heeft er iemand ervaring met zoiets? In de maaistand hangt de maaier wel mooi achter de tractor en kan ik hem netjes regelen met de topstang.

Deel dit topic

Reacties

harke
Ouderdom.
Ketting aan hefarm doen bij transport stand helpt misschien
Eckhorn
Een foto zegt meer. Links staat lager dan rechts.

(klik om te vergroten)

verwijderd
van Ittersum
@Koiter idd, de jongere modellen stonden in transport wel recht.
+2
weurding
Hebben ze allemaal
Eckhorn
Bedankt voor de antwoorden! Ik heb nl. nog een zelfde PZ maaier en deze hangt wel mooi vlak in transportstand. Ik wist niet dat dit verschilde door het bouwjaar. Ik dacht dat er iets heel erg mis was. Waar zou dat verschil tussen de oudere en de jongere types in zitten?
+1
paul1
@Eckhorn ik denk de leeftijd

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de PZ CM 165 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN