Nieuwe campagne ‘Gezond en veilig werken in de melkveehouderij’

ZuivelNL heeft een filmpje uitgebracht waarin het belang van gezond en veilig werken en het opstellen van een risico-inventarisatie en -evaluatie (kortweg: RIE) wordt uitgelegd.
Het filmpje is onderdeel van de campagne ‘Gezond en veilig werken in de melkveehouderij’. ZuivelNL organiseert deze campagne samen met Stigas.
 Nieuwe campagne ‘Gezond en veilig werken in de melkveehouderij’ (lto.nl)

ZuivelNL heeft een filmpje uitgebracht waarin het belang van gezond en veilig werken en het opstellen van een risico-inventarisatie en -evaluatie (kortweg: RIE) wordt uitgelegd. Het filmpje is onderdeel van de campagne ‘Gezond en veilig werken in de melkveehouderij’. ZuivelNL organiseert deze campagne samen met Stigas.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden onderdeel , gezond en zuivelnl geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!