‘Dwarsliggers in de melkveehouderij’

Je lost problemen niet op met het beleid en de mensen die ze veroorzaakt hebben, zegt Jan Aantjes.

Het wordt tijd dat onze belangenbehartigers nu eindelijk eens dwars gaan liggen om de toekomst van de jonge beloftevolle boeren veilig te stellen nu de verwerkende zuivelindustrie werkelijk het spoor bijster is. Het is hoog tijd voor meer boereninvloed in de Duurzame Zuivel Keten en NZO. Laat die invloed dan wel komen van jonge ondernemers die straks de toekomst van de Nederlandse zuivelsector bepalen. Je lost problemen niet op met het beleid en de mensen die ze veroorzaakt hebben. Dwarsliggers zijn hier nodig om te voorkomen dat dit duurzaamheidsbeleid verder ontspoort en de zuivelsector zijn eigen toekomst weggooit.

lees hier de complete column: boerderij.nl/Rundveehouderij/Blogs/…

Deel dit topic

Reacties

+1
christo
Goed verhaal. Er is echter 1 maar. De gevestigde orde heeft haar positie zeer solide gemaakt door de invloed van onderuit de organisatie's te vernietigen in de statuten. Formeel bestaat de mogelijkheid wel maar de stropdassen praten gewoon doodleuk over de grote lijnen staan. Daar kun je het mee doen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's boerderij geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN