€Niet alles is in regels te vangen’

De vleessector ligt onder een vergrootglas. Eén vervelend YouTube-fi lmpje wordt in de media al snel opgeblazen tot een groot schandaal. Hoe zorg je als vleesbedrijf dat je de integriteit op orde hebt? “Alles dichttimmeren met regels en procedures is niet de oplossing”, zegt directeur Piet Lunenburg van varkensslachterij Westfort in IJsselstein. “Medewerkers goed trainen is veel belangijker.”Dit artikel is verschenen in VMT 5 van 20 april 2018.
 ‘Niet alles is in regels te vangen’ (vmt.nl)

De vleessector ligt onder een vergrootglas. Eén vervelend YouTube-fi lmpje wordt in de media al snel opgeblazen tot een groot schandaal. Hoe zorg je als vleesbedrijf dat je de integriteit op orde hebt? “Alles dichttimmeren met regels en procedures is niet de oplossing”, zegt directeur Piet Lunenburg van varkensslachterij Westfort in IJsselstein. “Medewerkers goed trainen is veel belangijker.”Dit artikel is verschenen in VMT 5 van 20 april 2018.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden piet , vleessector en regels geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!