Stoete uit eigen streek populair bij toeristen en inwoners

VECHTDAL – Sinds kort heeft onze regio z’n eigen stoete, een ambachtelijk gebakken tarwebrood waarvan de ingrediënten grotendeels uit het Vechtdal komen. Het idee kwam van bakker Mark van der Most uit Lemelerveld. Het broodje doet het goed bij vakantiegangers en de inwoners zelf. Dat meldt RTV Oost. De stoete wordt op authentieke wijze gemaakt.
 Stoete uit eigen streek populair bij toeristen en inwoners (vechtdalfm.nl)

VECHTDAL – Sinds kort heeft onze regio z’n eigen stoete, een ambachtelijk gebakken tarwebrood waarvan de ingrediënten grotendeels uit het Vechtdal komen. Het idee kwam van bakker Mark van der Most uit Lemelerveld. Het broodje doet het goed bij vakantiegangers en de inwoners zelf. Dat meldt RTV Oost. De stoete wordt op authentieke wijze gemaakt.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden bakker geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!