Toplijn

Iemand al gehoord of er contracten af zijn gesloten door rfc m.b.t. de nieuwe topzuivellijn?
christo

Probeer dit ding maar eens kapot te krijgen

Weer gewone, simpele telefoon die oersterk is? Dat scheelt je een hoop irritatie en euro's.

Advertentie
Bezoek website

Laatste  |  

Reacties

hans1980
Weidepremie snap ik voor de rest ben ik tegen melkprijs differentiatie
JAAP-AAP
De nieuwe Top line zuivel wordt de concurrent van de gangbare zuivel.
Maar verder nog niks bekend van de nieuwe zuivel lijn.
+1
grondlozeboer
@JAAP-AAP hebben ze al iemand die t voor meer geld gaat kopen dan?
JAAP-AAP
@grondlozeboer Ja die hebben ze. Alle grote supermarktketens, daar zijn ze mee in gesprek, en die bepalen ook de voorwaarden.
+1
verbi
@JAAP-AAP 3 cent extra en 4 cent kosten voor de nieuwe voorwaarden zoiets zal het wel worden. Daar worden we weer echt blij van.
grondlozeboer
@JAAP-AAP alle? Zoveel zijn er niet meer. AH lukt al nie
+1
slagroomvla
Wordt Campina dan de merknaam van de topline? of gaan ze zichzelf beconcurreren, en wordt topline weggezet als huismerk? Wat blijft nog over van de hele sterke merken strategie?

Straks dus Campina biologisch, topline en de rest? dat wordt foliekaas?
adriaan33
@slagroomvla

(klik om te vergroten)

Vandaag op FD.NL
+4
pietjepuk
Ik zie de verkopers van rfc al aankomen bij de inkopers van de appie en jumbo. Dit is ons nieuwe duurzaam top product is maar 5 cent per pak duurder. Bij de appie en jumbo lachen ze zich rot en kopen ergens anders goedkoper in.
Jack Rijlaarsdam
Quote Reactie van @pietjepuk:
Bij de appie en jumbo lachen ze zich rot

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Over een paar jaar kijken we met verwondering terug op deze hele RFC-soap en lachen dat we ons zo druk gemaakt hebben.
+1
pietjepuk
Quote Reactie van @Jack Rijlaarsdam:
Over een paar jaar kijken we met verwondering terug op deze hele RFC-soap en lachen dat we ons zo druk gemaakt hebben.

Ik help het je hopen.
hans1980
@Jack Rijlaarsdam misschien op onze oude dag dat we blij mogen zijn dat rfc ons uitbreiden onmogelijk heeft gemaakt en dat de kinderen de generaties oude boerderij kunnen verpatsen
ted9
@hans1980 aan wie....?
sjoerd de melker
Je kunt het met de melkstromen eens zijn of niet eens zijn, de bazen van RFC zijn in ieder geval bezig om in een (overschots?)markt hun product maximaal tot waarde te brengen. Dat ze niet als een dooie mus de boel over zich heel laten komen juich ik alleen maar toe. De meeste ledenraadsleden zullen hier ook wel zo over denken vermoed ik.
De meeste weerzin tegen het plan van RFC (althans bij mij) is tegen de 10ct afslag van extra uitbreiding. Dit verdient eigenlijk een losstaande stemming. Echter die floeperds hebben dit mooi in het plan gebakken en proberen ze er gelijk maar door te duwen.
+1
christo
@sjoerd de melker Het mooie van quota is dat je ze naast verruimen ook kunt korten wanneer daar aanleiding toe is. Dat kon wel eens eerder het scenario zijn; negatieve rode bakjesmelk korten.
sjoerd de melker
Hoe zit het eigenlijk met de bio melk? vallen die ook onder de 10 ct afslag regeling
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!