Tivall Europe verbetert vleesvervangers met hulp foodstart-ups
Tivall Europe wil dat Europeanen wekelijks vleesvervangers op hun menu hebben staan. Plantaardig eten moet net zo lekker worden als vlees, benadrukt directeur Edwin Bark, directeur van Tivall Europe, dat product produceert onder het merk Garden Gourmet. Maar hoe? Start-ups helpen Nestlé’s dochteronderneming met innovatie en inspiratie.
Tivall Europe verbetert vleesvervangers met hulp foodstart-ups (vmt.nl)
Tivall Europe wil dat Europeanen wekelijks vleesvervangers op hun menu hebben staan. Plantaardig eten moet net zo lekker worden als vlees, benadrukt directeur Edwin Bark, directeur van Tivall Europe, dat product produceert onder het merk Garden Gourmet. Maar hoe? Start-ups helpen Nestlé’s dochteronderneming met innovatie en inspiratie. |
De beste boeren staan aan wal
Hebben de trefwoorden innovatie , vlees , vleesvervangers , eten en merk geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!