Drie miljoen tv-kijkers zien voorstelronde nieuwe boeren BZV

Het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw is weer begonnen met hoge kijkcijfers. Het voorstelrondje van de tien boeren trok gisteravond op NPO 1 bijna drie miljoen kijkers. Dat is evenveel als voorgaand seizoen, zo blijkt uit cijfers uit Stichting KijkOnderzoek (SKO).

Doordeweeks schrijft columnist Han Lips hier over wat hem is opgevallen op televisie. Vandaag: Boer Zoekt Vrouw. Zondag begon het tiende seizoen van Boer Zoekt Vrouw, ook wel 'Temptation Weiland' genoemd. Yvon Jaspers stelde de tien nieuwe boeren én boerinnen aan de kijkers voor. Met drie boerinnen die een man zoeken dekt de titel Boer Zoekt Vrouw de lading allang niet meer, maar dat doet er niet

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's zondag , boerinnen , boer , bzv en vrouw geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN