Brand verwoest stal met 11.000 kippen in Heythuysen

Een stal met 11.000 kippen in het Limburgse Heythuysen is in de nacht van zondag 13 mei op maandag 14 mei door brand verwoest. De brand brak rond 1.45 uur uit. Rond de klok van 3.00 uur werd het sein 'Brand meester' gegeven. De brandweer wist te voorkomen dat de brand oversloeg naar twee andere stallen. Bij de grote brand kwam veel rook vrij. De stal kan als verloren worden beschouwd. Volgens de brandweer is er ook asbest vrijgekomen. Niemand raakte gewond. De oorzaak is nog niet bekend.
 Brand verwoest stal met 11.000 kippen in Heythuysen (agriholland.nl)

Een stal met 11.000 kippen in het Limburgse Heythuysen is in de nacht van zondag 13 mei op maandag 14 mei door brand verwoest.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden rook , nacht , zondag , asbest , brand , stal , kippen , stallen en brandweer geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!