Nieuwe Boer Zoekt Vrouw-boeren stellen zich voor aan Yvon

Het tiende seizoen van Boer Zoekt Vrouw barst vanavond los. In de eerste uitzending stellen tien naar liefde hunkerende boeren zich voor. De identiteit van de deelnemers, die natuurlijk allang kennis hebben gemaakt met Boer Zoekt Vrouw-koningin Yvon Jaspers, is door KRO-NCRV angstvallig geheim gehouden. Wel werden de afgelopen dagen wat tipjes van de sluier opgelicht.

Deel dit topic

Reacties

Grasbaal
De geruchten worden al hardnekkiger, ik ben heel benieuwd of JB ook echt mee doet!
de hoef
@Grasbaal jb jan bakker
gerrie-hul
@de hoef welke Jan Bakker
Erco
@Grasbaal ja dus
+6
vaak
@Grasbaal Met het champignon boerinnetje gaat het wel goed komen.
+2
labella
@vaak Ze is in ieder geval al gewend om een champignon over zijn koppie te aaien en vindt de dikste het lekkerst, dus zal wel helemaal goed komen.
+3
robbies
@labella Als jij daar champignons ziet, moet je toch ff naar de dokter gaan.
+1
putjesschepper
Marnix is zoon van Gerrie kneteman
+2
slagroomvla
Die met die strontbruine melkstal, wat voor fabriek levert die aan? Hier zitten ze te zeiken om een missende avuloxil, verder alles brandschoon, maar zo'n gore melkstal is prima??
putjesschepper
@slagroomvla was niet echt reclame inderdaad.
+1
david2
@slagroomvla zat wel een mooi koeien kijkgaatje in....
ted9
@slagroomvla hoe moeilijk is het om te zorgen dat je in iedergeval de boel glad hebt als je de cameraploeg bij huis krijgt. Wat vr teringzooi is het anders wel niet...jammer weer een gemiste kans.
klompen
@ted9 nou het is mij niet echt opgevallen maar dat ligt dan natuurlijk aan mij..
david2
@klompen viel ook wel mee, gewoon oude melkstal van 30 jaar oud of zo, toen deden ze nog geen rvs op de wanden, wordt nog wel op meer plekken in zo'n put gemolken, en hij heeft wel wat anders aan zijn hoofd dan de wandbekleding van zijn melkput
+1
zandhapper
@david2 Nog wel 10 jaar ouder denk ik ,er zitten nog tegels op de muur daar waren
ze 30 jaar geleden wel al mee gestopt.
+1
Marco69
@slagroomvla Voor de rest had hij het wel netjes. Maar als hij nog aan de vrouw komt??? Hij is nog steeds in rouw om het verlies van zijn vrouw. Lijkt mij ook een een beetje verbitterd en streng.
+1
pieta
@Marco69 Daar ben ik het niet mee eens. Erover praten roept gewoon herinneringen bij hem op.
+1
@pieta k Weet niet of dit een progamma voor hem is, je moet heel goed weten waar je aan begint in z on /zijn situatie.
pieta
@Detukkeroettwente Kan nog wel eens meevallen.
cs-agrar
@Detukkeroettwente Ik ken die man persoonlijk en heb geen hekel aan hem, is inderdaad wel zo als hij zelf zegt, eerlijk en recht door zee, maar denk ook wel beetje ruwe bolster blanke pit, zoals hij op tv ook wel wat liet doorschemeren. Dat emotionele stukje op tv lijkt me niet geheel onlogisch, maar hij is ook wel van show must go on.
We zullen zien hoe deze boer het er af gaat brengen
casev
@Detukkeroettwente ach, ik heb zo'n vermoeden dat hij toch niet bij de laatste 5 komt, dus nog 1 aflevering en de spotlights gaan weer uit...
pieta
@casev Ik denk dat het ook nog wel eens mee kan vallen.
+2
Twentsch Land
Probeer het positief te zien.....weg stoppen dat wat hij heeft meegemaakt kan ook niet....er over praten en dan het een plek geven is beter......iedereen die ouder wordt krijgt een rugtas met inhoud en dit hoeft niet erg te zijn mits het wel opgeruimd in de tas zit.
+1
BamBam
Marco69, zo kwam hij eerst ook op mij over, maar dan had hij niet van die leuke kinderen aan tafel gehad. Waarschijnlijk heeft hij gewoon een moppercoatingtje en is het verder een beste kerel.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's boer , vrouw en kennis geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
25
DEELNEMERS
21
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN