Tienduizenden nemen een kijkje in een molen

AMSTERDAM (ANP) - Ruim 90.000 belangstellenden hebben dit weekeinde een molen bezocht tijdens de 45e editie van de Nationale Molendag. Dat schat de vereniging De Hollandsche Molen die de Nationale Molendag in samenwerking met Het Gilde van Vrijwillige Molenaars organiseert.
Het bericht Tienduizenden nemen een kijkje in een molen verscheen eerst op Nieuws.nl.
 Tienduizenden nemen een kijkje in een molen (nieuws.nl)

AMSTERDAM (ANP) - Ruim 90.000 belangstellenden hebben dit weekeinde een molen bezocht tijdens de 45e editie van de Nationale Molendag. Dat schat de vereniging De Hollandsche Molen die de Nationale Molendag in samenwerking met Het Gilde van Vrijwillige Molenaars organiseert. Het bericht Tienduizenden nemen een kijkje in een molen verscheen eerst op Nieuws.nl.

 Hollandse molen in middelpunt belangstelling (telegraaf.nl)

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden telegraaf , amsterdam en molen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!