Kan iemand mij hier misschien mee helpen?

Mijn naam is Randy Ramli en ik ben nu bezig met een onderzoek naar Bokashi en andere bodemverbeteraars bij mijn bachelorstage voor de opleiding Biologie van Universiteit Leiden. Tijdens dit onderzoek kijk ik naar wat de knelpunten zijn voor boeren bij het overstappen van hun huidige manier van bemesten of composteren naar een milieuvriendelijker alternatief. Het doel van mijn onderzoek is om de huidige problemen van het gebruik van bodemverbeteraars in kaart te brengen en om te zoeken naar oplossingen voor deze problemen. Om hier een goed beeld van te krijgen heb ik een enquête gemaakt die boeren kunnen invullen om mij te helpen bij mijn onderzoek. Het invullen van de enquete duurt maar een paar minuten en zal mij kunnen helpen met het beantwoorden van mijn vragen. Ik hoop ook dat mijn onderzoek boeren zelf kan helpen door ze te voorzien van meer informatie over bodemverbeteraars. Dit onderzoek wordt alleen gebruikt voor wetenschappelijke doeleindes.

Mijn vraag is nu dus of jullie mij kunnen helpen met het invullen of doorsturen van mijn enquête. Alvast bedankt!!
 Enquête Bokashi (docs.google.com)

Deze enquête is gemaakt voor een bacheloronderzoek van Randy Ramli van de Universiteit Leiden over de gebruiken en tevredenheid van bodemverbeteraars, en met name Bokashi. De enquête duurt ongeveer 5 minuten en alle informatie zal alleen worden gebruikt voor dit onderzoek. Ook zullen alle gegevens anoniem blijven. Contactgegevens: Mail: randy.anggian.ramli@umail.leidenuniv.nl Telefoon: 0631959089

randy-ramli

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden bemesten geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!