GOMMER ???

Prikkers hoe gaat het met henk gommer zijn doorgezakte voet, word de melk nog bij hem opgehaald ???
Detukkeroettwente

Reacties

+3
dwers
Doorgezakte voet ? Heeft de zuivelreus daar op gestaan.
storm
Zal binnenkort wel stoppen, zo gaat het meestal met die lui.
Eerst loopt iedere raddraaier erachter aan en dan geven ze de pijp an Maarten
sorry
Quote Reactie van @storm:
geven ze de pijp an Maarten

die gaat straks met frans bamzaaien...
+3
Frans1
Quote Reactie van @storm:
zo gaat het meestal met die lui

Geen leuke opmerking.
Ik vind het aan de ene kant mooi dat er iemand zo dwars is en zich niets op wil laten leggen,aan de andere kant vind ik het wat dom om je voor ziets je hele bedrijf op het spel te zetten,want ze laten je echt niet winnen,want dan is het hek van de dam en trekt de volgende keer de helft zich niks meer aan van regelingen.
puntertje
Henk draait tegenwoordig waarschijnlijk zeer, zeer veel winst immers, nu hij de KLW heeft ingevuld zal de efficiëntie met sprongen vooruit zijn gegaan. En zal hij moeten erkennen dat het niet juist was te stellen dat hij er geen enorme voordelen mee binnen zou harken.
Of heeft hij 'm noch steeds niet ingevuld?
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @puntertje:
nu hij de KLW heeft ingevuld zal de efficiëntie met sprongen vooruit zijn gegaan.
😂 😂 😂
+9
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @puntertje:
Of heeft hij 'm noch steeds niet ingevuld?
Zal wel gedwongen zijn, anders maken ze hem gewoon kapot. Treurig toch eigenlijk dat we in een jaartje of 25 van een normaal, prettig land (waar de dingen gewoon klopten) zijn afgezakt naar een door en door corrupt land. Inclusief overheid en "recht"erlijke macht.
Hans van Bergen
@kanniewaarzijn Als de problemen met de voet bij Gommer blijven zal hij zijn aov moeten aanspreken, artsen bezoeken etc. Zonder computer gaat dat niet lukken
Hans van Bergen
@puntertje Op dit forum zijn leugenaars aanwezig die van de PvdD zijn en of van de SP Gl of meer van dat werkschuw tuig en die willen alleen maar de boel opnaaien en 2 strijd zaaien
walker1
@Hans van Bergen wat een kortzichtigheid zeg. Alsof iedereen met en politieke voorkeur voor links ook maar meteen werkloos is.
Hans van Bergen
@puntertje Zij doen zich hier voor als boer en velen geloven hun. Henk Gommer is beloofd dat hij financieel ondersteund zou worden
+1
puntertje
@Hans van Bergen Wat is je punt Hansje? Altijd weer het zelfde riedeltje dat wanneer je Hans van B niet naar de mond praat je een linkse werkeloze grachtengordelbewoner bent die arme boertjes als jij pesten?
+1
m uut m
@Hans van Bergen
Zoals gewoonlijk lul je weer als een kip zonder kop niet gehinderd door enige kennis.
Er is Henk van verschillende kanten financiële hulp geboden.
Henk heeft dit alle keren afgewezen.
Hans van Bergen
@m uut m Zoals gewoonlijk, ik ben vooral een stoer mannetje zolang ik maar annoniem ben? ik heb deze gang van zaken EXACT VOORSPELD. Allemaal opnaaierij en Gommer is de dupe!!!
m uut m
@Hans van Bergen
Ten eerste ik ben niet anoniem.
Ten tweede ik ben niet stoer.
Ten derde Henk kiest er zelf voor om geen geld aan te nemen .
Er is ook niemand die Henk opnaait dat is ook helemaal niet nodig.
Hans van Bergen
@m uut m Nee hoor zeker niet. In een interview met MM verkaart hij dat hij wacht op steub. En die is blijkbaar niet gekomen. Wat apart dat je ouders je zo genoemd hebben
m uut m
@Hans van Bergen
Jij kent Henk ook persoonlijk!
jan w
@Hans van Bergen
Ik ben voorstander van de kringloopwijzer, maar die man heeft echt een lintje verdient.
+1
Hans van Bergen
@puntertje maar Henk heeft nooit een cent gezien precies zoals ik voorspelde. Die natuurcriminelen willen alleen maar alle boeren zo snel mogelijk naar de klote zodat hun missie , NL 1 groot natuurgebied, hun de baas en het werkvolk insecten eten.
+1
Frans1
Quote Reactie van @Hans van Bergen:
insecten eten

Nee,dat zijn ook dieren 😁
+9
Hans van Bergen
@puntertje Vond je het ook niet raar Puntertje dat Volkert alweer vrij rond loopt en dat er gister een moordenaar 30 jaar geeisd kreeg??
robbies
@Hans van Bergen ik neem aan dat jij dat als eerste aan gaat pakken als jij minister bent?
+3
Erik 1979
@Hans van Bergen ik ben het volledig met je eens dat het van de zotte is dat als je een toekomstig president vermoord zo weinig straf krijgt. En dan nog verzwijgen dat het alleen maar ging om de milieu criminelen aan te pakken. Ik kende fortuin niet maar van de brink wel persoonlijk. Veel gehoord van de plannen. Ik denk dat hij voor de veehouderij een zegen was. En die milieu criminelen in de bak zouden komen. Nertsen los laten had hij nooit toe gestaan. Inbreken om te filmen ook niet. Helaas.... èèn kogel was genoeg.
+1
Hans van Bergen
@Erik 1979] Volkert van der Graaf had Pim Fortuin nooit mogen vermoorden omdat hij in de cel had moeten zitten voor zijn misdaden die jij al noemde. En wat denk je van de vele miljoenen schade die hij de samenleving heeft toegebracht door op iedere vergunning aanvraag bezwaar in te dienen??Maar ja allemaal linkse vuiligheid die mekaar bezighoud en mekaar zo een inkomen van de staat geeft. Het viel mij op dat de rechter nu uitgebreid inging op het feit dat ze maar jaar mocht geven voor de 'Vergismoord' en dat Volkert na 9 jaar alweer naar buiten mocht
+1
puntertje
@Hans van Bergen gaan we zo de Iran-deal er ook bij halen? Wat is je punt?
Hans van Bergen
@puntertje Wat is jouw punt Puntertje? waarom reageer jij in dees topic?? wat wil je daarmee bereiken??
puntertje
@Hans van Bergen ik krijg het idee dat er steeds meer mensen op dit forum reageren die zich voor doen als boer maar in werkelijkheid rechtsextremisten zijn die stiekem hun bruine hemdje aantrekken en dan achter hun veilige toetsenbord plaatsnemen 😈.
Erik 1979
@puntertje ik ben bang dat als er een rechts exreme politieker komt die en de moslims eruit wil gooien en de nertsen toe wil laten niet bang hoeft te zijn voor de moslims maar wel voor die linkse gestoorde milieu criminelen!
+2
MARTIJN G
@Hans van Bergen Zelfs nog een einde van de nertsenhouderij in Nederland als beloning gekregen.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!