Tijd voor een nieuw dieren- en mestschandaal: nu weer kippen en varkens

De opwinding over de registratiefraude met kalveren is weer gaan liggen, tijd voor een nieuwe affaire. Bijna een derde van de ruim 500 varkens- en kippenboeren die de afgelopen drie jaar door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit zijn gecontroleerd, kreeg een proces-verbaal. Een andere toezichthouder, het RIVM, blijkt 49 in plaats van de werkelijke 110 megastallen opgegeven te hebben in Brussel. Per abuis, door een foutje bij het overhevelen van data, zegt de organisatie.

Deel dit topic

Reacties

Koeien boertje
Jaren de varkenshouderij de put in gedrukt, dacht nu zijn wij een paar jaar aan de beurt, maar er vindt een trendbreuk plaats?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's varkens , kippen , kalveren , rivm , megastallen en brussel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0