Varkensrack met salie en appel van de BBQ

De zomer lijkt nu echt begonnen. Het perfecte moment dus, om de barbecue aan te steken en iets moois te maken. Het liefst een beetje groot en stoer stuk vlees zoals dit varkensrack met salie en appel. Het voordeel van grote stukken vlees is dat je er niet constant bij hoeft te blijven. Je bereidt
Het bericht Varkensrack met salie en appel van de BBQ verscheen eerst op Vlees.nl.
 Varkensrack met salie en appel van de BBQ (vlees.nl)

De zomer lijkt nu echt begonnen. Het perfecte moment dus, om de barbecue aan te steken en iets moois te maken. Het liefst een beetje groot en stoer stuk vlees zoals dit varkensrack met salie en appel. Het voordeel van grote stukken vlees is dat je er niet constant bij hoeft te blijven. Je bereidt Het bericht Varkensrack met salie en appel van de BBQ verscheen eerst op Vlees.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden zomer en vlees geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!