Enquête internet buitengebied

Beste melkveehouder,

Ik ben momenteel bezig met een afstudeeropdracht voor mijn stage bij WirelessConnect.nl
Dit betreft een marktonderzoek. Met dit marktonderzoek kijk ik naar de snelheid van het internet in buitengebieden. Hier is snel internet niet vanzelfsprekend, voor veel mensen een grote ergernis. Een interessante doelgroep is daarom particulieren en ondernemers in het buitengebied. U als melkveehouder kunt ons informeren of het huidige aanbod voor snel internet voldoet aan uw verwachtingen.

Ik heb een enquête gemaakt waarin ik verschillende zaken omtrent de vaak slechte internet voorzieningen in het buitengebied in kaart wil brengen.

Het invullen van de enquête duurt ongeveer 10 minuten. U zou mij er erg mee helpen.

Behoort u tot de doelgroep, dan kunt u de enquête hier invullen:
goo.gl/forms/vsdUA7rbtnNsk4jU2/

Mocht u enthousiast zijn over het onderzoek, dan zou ik het zeer op prijs stellen als u dit bericht zou delen.

Bij voorbaat dank,

Martijn Soetekouw
 Enquête internet buitengebied (docs.google.com)

Internet is vandaag de dag ondenkbaar. In dorpen en steden is er vaak een snelle internetverbinding beschikbaar, maar in het buitengebied is dit nog niet overal het geval. Voor mijn stageopdracht doe ik, Martijn Soetekouw, onderzoek naar de snelheid van het internet in buitengebieden. De enquête neemt ongeveer 10-12 minuten in beslag. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld en anoniem weergegeven. Het invullen van de enquête kan tot en met 31 mei 2018. Het doel van deze enquête is om in contact te komen met particulieren en ondernemers in het buitengebied.

martijn5

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden stage , melkveehouder , internet en snelheid geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!