Culinair Ontdekt: Katsuobushi

Nick Trachet ontdekt katsuobushi, de Japanse parmezaan. Via Japanse fabrieken in Spanje verovert het nu ook Europa. Een 'afwerking' voor je gerecht, maar ook onmisbaar om de kwintessentiële Japanse bouillon te maken: dashi.
 Culinair Ontdekt: Katsuobushi (foodlog.nl)

Nick Trachet ontdekt katsuobushi, de Japanse parmezaan. Via Japanse fabrieken in Spanje verovert het nu ook Europa. Een 'afwerking' voor je gerecht, maar ook onmisbaar om de kwintessentiële Japanse bouillon te maken: dashi.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden europa en spanje geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!