€˜Gut, dat is zo’n dokter die iets met voeding doet’ - die tijd is voorbij

Zaterdag aanstaande gaat in de Rode Hoed-serie It’s the Food over het ‘draaien aan knoppen in ons voedselsysteem.’ Zijn die er wel, of zijn de mechanismen om eens heen zo groot, dat we ons beter tevreden kunnen stellen met het verleggen van een steen in een rivier ergens op aarde? Met andere worden: moet het verbeteren van de wereld een heel groot doel maken of moet je tevreden zijn met wat kan?
Over die vraag sprak ik met arts Tamara de Weijer. Ze vertelt ook hoe haar antwoord haar eigen leven ingrijpend heeft veranderd. Zaterdag kun je live met haar in gesprek in de Rode Hoed.
 â€˜Gut, dat is zo’n dokter die iets met voeding doet’ - die tijd is voorbij (foodlog.nl)

Zaterdag aanstaande gaat in de Rode Hoed-serie It’s the Food over het ‘draaien aan knoppen in ons voedselsysteem.’ Zijn die er wel, of zijn de mechanismen om eens heen zo groot, dat we ons beter tevreden kunnen stellen met het verleggen van een steen in een rivier ergens op aarde? Met andere worden: moet het verbeteren van de wereld een heel groot doel maken of moet je tevreden zijn met wat kan? Over die vraag sprak ik met arts Tamara de Weijer. Ze vertelt ook hoe haar antwoord haar eigen leven ingrijpend heeft veranderd. Zaterdag kun je live met haar in gesprek in de Rode Hoed.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

De agrarische sector staat bol van de ontwikkelingen. Op boeren.online worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!