Weg uit het ziekmakende voedingspatroon

Op 4 juni 2018 organiseert Foodlog het congres Gezonde Innovatie. Industrie (houdbaar én vers), retail, wetenschap, diëtisten, tegendraadse denkers én kritische consumenten proberen fris te kijken. Als ze opnieuw naar de tekentafel gaan, welke voor consumenten aantrekkelijk producten zouden ze dan bedenken om het diabetes en andere welvaartsziekten niet zó makkelijk te maken de afgelopen vijftig jaar?
 Weg uit het ziekmakende voedingspatroon (foodlog.nl)

Op 4 juni 2018 organiseert Foodlog het congres Gezonde Innovatie. Industrie (houdbaar én vers), retail, wetenschap, diëtisten, tegendraadse denkers én kritische consumenten proberen fris te kijken. Als ze opnieuw naar de tekentafel gaan, welke voor consumenten aantrekkelijk producten zouden ze dan bedenken om het diabetes en andere welvaartsziekten niet zó makkelijk te maken de afgelopen vijftig jaar?

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden innovatie , foodlog , wetenschap , diabetes en retail geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!