Weer klachten borstelmachines onkruidbestrijding Eindhoven

EINDHOVEN - De Tongelrese fietsenmaker John van de Wijgert verwacht de komende dagen weer veel lekke banden. De oorzaak? Volgens veel fietsbezitters de kleine stalen pinnetjes uit de borstels van de machines die worden gebruikt om onkruid te verwijderen op stoepen en straten.

Deel dit topic

Reacties

Stier69
Gewoon weer gaan spuiten dus of branden.
930triplemaaier
@Stier69 van branden vliegen de schuttings in de brand.....
Stier69
@930triplemaaier Dat had ik ook al vernomen haha
valmet6400power
Krijg je toch werk van dat is prima 🤙🏻
+4
JohnDeere5085
@valmet6400power niet alleen gaat die troep in fietsenbanden, maar ook in honden- en kattenpoten.
Feeling Blue
Even een magneetbalkje aan een veegautootje knopen (die er toch al rijd) en het 1e wereldprobleem is weer opgelost..

Irritant is het wel.. met roestborstels heb je er ook altijd last van
+1
930triplemaaier
Gewoon de rekening van het banden plakken naar de gemeente sturen omdat er met ondeugdelijk matriaal gewerkt wordt. Alleen klagen helpt vaak niet maar zodra ze voor de gevolgschade op moeten draaien is de bereidheid bij de gemeente vaak wel groter om wat te doen aan het probleem
Feeling Blue
@930triplemaaier Het maakt niet uit met wat voor materiaal er gewerkt word.. De wegbeheerder is ten alle tijde verantwoordelijk voor de staat van de weg (en bermen, trottoirs, fietspaden etc) Ook als er een glijpartij door bijv. olie of modder ontstaat: De wegbeheerder is wettelijk verantwoordelijk (dus schades zijn voor de wegbeheerder en die stuurt op zijn beurt vervolgens wel een rekening naar de veroorzaker als deze bekend is)
930triplemaaier
@Feeling Blue en zo is het

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden banden , onkruid , machines en eindhoven geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
9
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0