Een voorjaar met een zwarte rand

Op de aardappelmarkt heeft het aprilcontract zich op het hoogste punt afgewikkeld. Daarentegen verloopt het op de uienmarkt uitermate stroef en ook de mestmarkt heeft het lastig. Er is namelijk veel mest in de mestputten blijven zitten.

Het weer oefent veelal negatieve druk uit op de markten, maar dat geldt niet voor de graanprijzen. Het weer laat deze namelijk eindelijk weer wat bewegen. Op de rentemarkt zijn ook een aantal belangrijke bewegingen te zien.
 Een voorjaar met een zwarte rand (boerenbusiness.nl)

Op de aardappelmarkt heeft het aprilcontract zich op het hoogste punt afgewikkeld. Daarentegen verloopt het op de uienmarkt uitermate stroef en ook de mestmarkt heeft het lastig. Er is namelijk veel mest in de mestputten blijven zitten. Het weer oefent veelal negatieve druk uit op de markten, maar dat geldt niet voor de graanprijzen. Het weer laat deze namelijk eindelijk weer wat bewegen. Op de rentemarkt zijn ook een aantal belangrijke bewegingen te zien.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden mest , druk , graanprijzen en voorjaar geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!