De Nederlandse agrarische sector verzandt in feitenfetisjisme

Robert ten Kate keek afgelopen zondag naar Buitenhof. Daar zag hij Jantien de Boer, journalist voor de Leeuwarder Courant en schrijfster van Landschapspijn, en Tweede Kamerlid Helma Lodders (VVD) in gesprek over de Nederlandse landbouw. De houding en lichaamstaal van die twee tegenover elkaar deden hem pijn. Ze bestreden elkaar op feiten, maar konden elkaar niet horen. Waar ligt dat aan?
Ten Kate is een twintiger. Hij is geboren en getogen op een boerderij, maar zal die niet overnemen. Zijn relaas over het wijzen op feiten en het verloren vertrouwen in boeren is de moeite waard, zowel voor boeren als voor burgers en buitenlui.
 De Nederlandse agrarische sector verzandt in feitenfetisjisme (foodlog.nl)

Robert ten Kate keek afgelopen zondag naar Buitenhof. Daar zag hij Jantien de Boer, journalist voor de Leeuwarder Courant en schrijfster van Landschapspijn, en Tweede Kamerlid Helma Lodders (VVD) in gesprek over de Nederlandse landbouw. De houding en lichaamstaal van die twee tegenover elkaar deden hem pijn. Ze bestreden elkaar op feiten, maar konden elkaar niet horen. Waar ligt dat aan? Ten Kate is een twintiger. Hij is geboren en getogen op een boerderij, maar zal die niet overnemen. Zijn relaas over het wijzen op feiten en het verloren vertrouwen in boeren is de moeite waard, zowel voor boeren als voor burgers en buitenlui.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden landbouw , zondag , vvd , boerderij , burgers , boer en vertrouwen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!