'Eiwittransitie is een oud begrip, het gaat om herstel van de balans’ (video)

“We moeten de balans tussen plantaardig en dierlijk eiwit herstellen”, betoogde Jeroen Willemsen, directeur Food for Impact tijdens het Food Future Event 5 april jongstleden. Analist Beyhan de Jong van de Rabobank ziet in de markt van plantaardige eiwitten veel veranderen. “Nadenken over onze vleesconsumptie is een wereldwijde trend.”
 'Eiwittransitie is een oud begrip, het gaat om herstel van de balans’ (video) (vmt.nl)

“We moeten de balans tussen plantaardig en dierlijk eiwit herstellen”, betoogde Jeroen Willemsen, directeur Food for Impact tijdens het Food Future Event 5 april jongstleden. Analist Beyhan de Jong van de Rabobank ziet in de markt van plantaardige eiwitten veel veranderen. “Nadenken over onze vleesconsumptie is een wereldwijde trend.”

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden jeroen , vleesconsumptie , eiwit , eiwitten , rabobank en willemsen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!