ABN Amro ziet meer geld in melkveehouderij

Over het eerste kwartaal van 2018 wisten melkveehouders hun kaspositie verder te verbeteren. Dit blijkt uit de Liquiditeitsbarometer melkveehouderij eerste kwartaal 2018, samengesteld door ABN Amro. De bank meldt dat daling van de melkprijs nog maar beperkte negatieve gevolgen had.

Deel dit topic

Reacties

+1
pietjepuk
Even geduld melkprijs is daalende. rekeningen van loonwerker vallen weer op de mat. en de blauwe envelop komt ook nog een keer.
Duntelaar
@pietjepuk dalende melkprijs??? FC heeft met vooruitziende blik de rem erop gegooid. Die zien de zuivel ook langjarig aantrekken. Dat zou een aanvoergolf betekenen.
+1
van Ittersum
@pietjepuk blauw is uiteindelijk goed, daar doe je het indirect ook voor.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melkveehouderij , melkprijs , melkveehouders , bank en abn amro geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0