Tractor verliest lading stro aan station van Mechelen: wagen... (Mechelen)

Een tractor is donderdagavond zijn lading strobalen verloren op de rotonde aan het station van Mechelen. Een stilstaande wagen raakte daarbij zwaar beschad...

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Tja, als je zo goed kan calculeren om met de lading nipt binnen de maximale 3 meter breedte en 4 meter hoogte te blijven, sta dan ook even stil hoe deze lading goed vast te binden.
casexl956
Op het eerste zicht zijn het pakken van 1.20 op 70 .
Dus breed is hij maar een goeie 2m40 met wat speling 2m50. In de hoogte zal hij een 4m00 zijn. Hij had misschien beter een riempje extra gelegd
Wimsumar
Beste CaseXL956:

Quote Reactie van @casexl956:
Op het eerste zicht zijn het pakken van 1.20 op 70 .Dus breed is hij maar een goeie 2m40 met wat speling 2m50.

Op het eerste gezicht zijn de pakken een kleine 1,80m lang. Met aan 1 kant van de wagen stapels dwars op de wagen, en de andere kant in lengterichting kan met die paklengte precies binnen de maximum 3 meter breedte geladen worden.
( Overigens helemaal legaal volgens Nederlandse begrippen, maar zoals je schrijft, het moet wel goed vastgemaakt worden).

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden tractor , stro en vastgereden geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN