Dit is het eten van de toekomst volgens studenten

Op de Food At Work Student Awards, een initiatief van sectororganisatie Fevia, stelden 30 jongerenteams hun voedingsproduct van de toekomst voor. Een vakjury koos drie winnaars: een pizzadeeg met lokaal biergist, een vezelrijke cracker met een aroma van spek en een gezonde frisdrank met abrikozen en algen. “Belgische voedingsbedrijven hebben elke dag meer dan 1.500 vacatures openstaan”, aldus Jan Vander Stichele van Fevia Vlaanderen. “Door leerlingen en studenten zelf een innovatief voedingsproduct te laten ontwikkelen, prikkelen we hen om later een carrière uit te bouwen in onze sector.” 
 Dit is het eten van de toekomst volgens studenten (vilt.be)

Op de Food At Work Student Awards, een initiatief van sectororganisatie Fevia, stelden 30 jongerenteams hun voedingsproduct van de toekomst voor. Een vakjury koos drie winnaars: een pizzadeeg met lokaal biergist, een vezelrijke cracker met een aroma van spek en een gezonde frisdrank met abrikozen en algen. “Belgische voedingsbedrijven hebben elke dag meer dan 1.500 vacatures openstaan”, aldus Jan Vander Stichele van Fevia Vlaanderen. “Door leerlingen en studenten zelf een innovatief voedingsproduct te laten ontwikkelen, prikkelen we hen om later een carrière uit te bouwen in onze sector.” 

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden eten , vlaanderen en toekomst geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!