Op weg naar morgen

Dit jaar was de overheid voornemens om de sleepvoetbemester te verbieden. Omdat er onvoldoende alternatieven voorhanden bleek heeft RVO zijn berichtgeving ijlings ingetrokken. Het verbod is voorlopig van tafel. Ik zou willen dat de overheid zijn pijlen eens richt op het voorkomen van de ammoniakemissie,...
Het bericht Op weg naar morgen verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.
 Op weg naar morgen (nmv.nu)

Dit jaar was de overheid voornemens om de sleepvoetbemester te verbieden. Omdat er onvoldoende alternatieven voorhanden bleek heeft RVO zijn berichtgeving ijlings ingetrokken. Het verbod is voorlopig van tafel. Ik zou willen dat de overheid zijn pijlen eens richt op het voorkomen van de ammoniakemissie,... Het bericht Op weg naar morgen verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden ammoniakemissie , overheid , melkveehouders , sleepvoetbemester en rvo geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!