Plan FrieslandCampina roept herkenning op bij CZ RouveenOriginele beschrijving

In de ogen van CZ Rouveen is het melkplan van RFC datgene waarmee zij in 2015 gingen werken.
 Plan FrieslandCampina roept herkenning op bij CZ Rouveen (boerderij.nl)

In de ogen van CZ Rouveen is het melkplan van RFC datgene waarmee zij in 2015 gingen werken.

van Ittersum

Probeer dit ding maar eens kapot te krijgen

Weer gewone, simpele telefoon die oersterk is? Dat scheelt je een hoop irritatie en euro's.

Advertentie
Bezoek website

Reacties

+8
Brutus64
Toch een heel verschil met Rfc, Rouveen riep dit al voor dat het quotum verdwenen was in 2014, en Rfc trok de grote broek aan en riep kom maar op met die melk en de leden gingen bouwen en spiegelen.
De rest kennen we
puntertje
@Brutus64 Ja, wij hadden Piet Boer en dat is het verschil...............
Maar we kunnen hem tegenwoordig bellen om uit te huilen.
van Ittersum
@Brutus64 tegenvraag : wat als het afgeketst wordt, wat zijn dan de gevolgen, is dat op de afgelopen vergaderingen ook duidelijk geworden?. Wij hebben 1/5 de vergadering.
grondlozeboer
@van Ittersum dat de fosfaatrechten hun werk doen?
Coen
@grondlozeboer , en op de Melkveewet stringent controleren, ik krijg de indruk dat daarop door de sector niet wordt geacteerd.
+3
Brutus64
@van Ittersum grondlozeboer geeft het antwoord al, fosfaatrechten het werk laten doen, en vooral de dure jongens, meisjes van Rfc aan het werk zetten, daar hoor ik niemand over.
Ze rijden rond in dure lease auto’s, hebben mooie iPhone’s , maar goede prestaties zijn de laatste jaren niet geleverd, ik denk ook aan de verkopers, marketeers aan het werk, dat doen wij ook.
+2
van Ittersum
@Brutus64 dat klinkt meer als afgunst of jaloezie, boeit me niet wat ze rijden, mee bellen of verdienen, gaat mij om het eindresultaat. Is het netto resultaat beter bij 200000/jaarsalaris dan 20000/jaar dan hebben ze mijn zegen, Anker had dat feilloos door, geloof mij maar(kennis en markt goed ingekocht) We moeten hier zorgen dat we niet constant in herhaling vallen, anders worden we net als die personen die steeds de ingezonden brieven sturen, op één hand te tellen maar niet door hebben dat ze zelf een probleem hebben maar alles gebruiken om vooral anderen er op te wijzen wat ze fout doen. #nietpersoonlijkbedoeld.
Brutus64
@Brutus64 ik heb geen afgunst, gun ieder een top inkomen maar ik verwacht, nee ik reken dan ook op top prestatie en dat is niet geleverd na 2 juli 2015, of zie ik het verkeerd?
Albert
Tja en het hele plan van toegevoegde waarde kan ook wel van Rouveen gecopieerd zijn.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden rouveen , frieslandcampina , rfc en 2015 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!