Illustratie van: JDgeneric

Biologische melkveehouders nemen afstand van visie LTO/NZO Commissie

Met verbazing hebben veel biologische melkveehouders de toekomstvisie van de LTO/NZO Commissie gelezen. Want de visie blijkt, als het aan de commissie ligt, ook bedoeld te zijn voor de biologische melkveehouders. Vreemd, want er was geen vertegenwoordiging vanuit de biologische sector uitgenodigd in de Commissie.

Deel dit topic

Reacties

Wilbert
Ze vallen over eiwit van eigen land, maar hebben echt geen benul hoe dit wordt berekend. Ze zitten er helemaal naast. Jammer.
m uut m
@Wilbert
Jij durft ook met droge ogen beweren dat het fraude niet in de hand werkt.
Melkveehoudernh
@Wilbert deze jongens hebben toch gewoon gelijk, dit hele verhaal van lto past weer mooi in het verhaal van de anti/kringloopwijzer. die laatste zin van de is waarheid als een koe, gewoon ha in een straal van 20ha, staarten tellen en klaar. hoeven er ook niet zoveel dure fosfaatrechten, en andere gedrochten bedacht te worden die alleen maar inkomen genereren voor stoppers en anderen buiten de primaire sector
Melkveehoudernh
@Melkveehoudernh sorry, 20km
+5
dwers
NZO, LTO en RABO is voor groot en intensief dat moet iedereen nu toch wel door hebben.
Als het nu om mest of grond gaat er wordt voor die categorie altijd weer een escape bedacht.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's vreemd en melkveehouders geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN