Aftrap van de Nationale BBQ Weken 2018

Vrijdag 13 april werd met BBQ Day bij 200 Fahrenheit in Haarlem, de aftrap van de Nationale BBQ Weken 2018 gegeven. Die aftrap ging gepaard met onder meer het bekend maken van de barbecuetrends die er op dit moment zijn. Jord Althuizen vertelde over zijn nieuwste boek Smokey Goodness 3, de BBQ Awards werden uitgereikt
Het bericht Aftrap van de Nationale BBQ Weken 2018 verscheen eerst op Vlees.nl.
 Aftrap van de Nationale BBQ Weken 2018 (vlees.nl)

Vrijdag 13 april werd met BBQ Day bij 200 Fahrenheit in Haarlem, de aftrap van de Nationale BBQ Weken 2018 gegeven. Die aftrap ging gepaard met onder meer het bekend maken van de barbecuetrends die er op dit moment zijn. Jord Althuizen vertelde over zijn nieuwste boek Smokey Goodness 3, de BBQ Awards werden uitgereikt Het bericht Aftrap van de Nationale BBQ Weken 2018 verscheen eerst op Vlees.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden boek geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!