3

Wat kost een bunder grond in Europa?

In het ene land kost een hectare grond nog geen €2.000, terwijl in Nederland €63.000 betaald wordt. In bijna alle Europese landen stijgt de grondprijs. Dat blijkt uit cijfers van Eurostat over de grondprijzen in de Europese Unie (EU).

Bron

Deel dit topic

Reacties

+1
In Turkije betalen ze de uit Syrie gevluchte kinderen een uurloon van 70 cent. In Amsterdam mag je blij zijn als je een beunhaas kunt vinden die je voor € 75.00 per uur je verwarming wil repareren.
Net zo'n idiote vergelijking, alleen het zou eigenlijk niet mogelijk moeten zijn dat dergelijke kinderen op deze manier uitgebuit worden.
@jan w dankzij die kinderarbeid kost uw luxe relatief niets, welvaart gaat altijd ten koste van iemand .
Quote Reactie van @jan w:
In Turkije betalen ze de uit Syrie gevluchte kinderen een uurloon van 70 cent. In Amsterdam mag je blij zijn als je een beunhaas kunt vinden die je voor € 75.00 per uur je verwarming wil repareren.Net zo'n idiote vergelijking, alleen het zou eigenlijk niet mogelijk moeten zijn dat dergelijke kinderen op deze manier uitgebuit worden.

Tja, misschien zouden we voorbeeld moeten volgen en alle instroom ook voor 70ct aan het werk moeten zetten ipv dat ze ons een euro kosten. Je kunt je ook afvragen of die 75euro een reele prijs is. En zo zijn er nog heel wat meer dingen, waarom krijgen mensen die wat papier invullen een hogere vergoeding dan mensen die voor voedsel zorgen? Dat papier invullen voegt primair helemaal niets toe.

Aangaande topic, de ene grond is de andere niet, heb je in NL al, en dan nog klimaatverschillen er bij. Ene hoekje groeit alleen stof, andere hoek tonnen gewas.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's grondprijs , grondprijzen , grond en europese unie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0