LEDENRAAD

De ledenraad heeft de laatste 5 a 6 weken meerdere keren vergaderd , ik denk dat men al heeft ingestemd met HET fabrieksqoutum,

Worden alle melkveehouders die bestuurs -functie hebben binnen RFC in alle geledingen nog ff gescreent of men gehandeld heeft met voorkennis , het zou zo maar kunnen he !!! Nee dit is geen verdachtmaking .

Deel dit topic

Reacties

+1
christo
Graag.
+1
sorry
Waarom geen 1 april, maar16 april ,4uur voor de eerste ledenbijeenkomst (de ledenraad zal zich toch in moeten lezen) het kringetje wat met voorkennis handelde had dan veel kleiner kunnen zijn
robbies
@sorry Europees verdrag van de rechten van de mens staat niet toe referentiedata in het verleden te leggen. Inbreuk op het eigendomsrecht
Tommie1
Dan een extra toevoeging dat ledenraadsleden maar tot 1 maart fosfaatrechten konden bijschrijven die meegenomen worden, er zijn nu ook boeren die gekocht hebben en nog niet beschreven zijn. Zelfde regel voor de ledenraadsleden, heb je dan net van tevoren gekocht van dit onder de pech, ze wisten blijkbaar wel dat ze niet meer mochten kopen dus daarna is zoiezo niet aan de orde, Ik vindt wel belangrijk dat dit transparant wordt want op het woord geloven ben ik niet meer zo van.
Ik kan me trouwens niet voorstellen dat de ledenraad akkoord gaat daar zij de mening van de leden moet ventileren en het moge duidelijk zijn dat er geen meerderheid is voor dit voorstel.
Maarja als je het voor jezelf op tijd geregeld hebt................
Brutus64
@Tommie1 ik heb in Jan. 2017 al gekocht, maar nog niet bij geschreven, omdat ik ook een knelgeval, byzondere omstandigheden,ben, van middag daar een brief over gehad en dat is goed gekeurd.
Als die aankoop van Jan. 2017 en byzondere omstandigheden niet toegekend wordenbij Campina, ga ik naar Aware, vanmorgen is Aware hier al geweest, ik kan zo tekenen bij het kruisje.
Tommie1
@Brutus64
Als je in januari 2017 getekend hebt en ze nemen de omstandigheden niet mee heb je gelijk wegwezen bij die club, dit kun je via rvo wel aantonen ga ik vanuit maar of de reus het accepteert, ik heb mijn twijfels.
+5
Wat een bende .

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0